't Jach 2, Culemborg 4101 CM

Indicatieprijs € 1.100.000,- k.k. Type terrein Speciaal pand Herontwikkelingsproject Object Een kavel bouwgrond met ontwikkelplan gelegen aan 't Jach in Culemborg. Kadastrale aanduiding Gemeente Culemborg
Sectie I Nummer 4567
Groot 1590 m²
Ligging en bereikbaarheid Het object is gelegen aan ’t Jach 2 in Culemborg direct aan de historische binnenstad. De stand is zeer goed, hier is sprake van een zichtlocatie.

Aanvaarding In overleg.

Voorbehoud Goedkeuring van de directie van PostNL Real Estate Development BV.

Koopovereenkomst Standaard koopovereenkomst PostNL Real Estate Development BV (inclusief anti-speculatiebeding en winstdelingsclausule).

Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.

Dhr. P. van de Plassche
Telefoon:
030-634 22 25
Fax:
--
E-mail:
info@zuijdplas.nl

N.B. Deze informatie wordt uitsluitend vrijblijvend aan meerdere geïnteresseerden aangeboden en is uitsluitend bedoeld voor het uitlokken van een reactie. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod of aanbieding wordt PostNL Real Estate niet gebonden, ook niet voor het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand na overeenstemming over alle uitgangspunten en derhalve ook op ondergeschikte punten en na akkoord van de directie van PostNL Real Estate.

PostNL