Parallelweg 21-24, Den Bosch 5223 AL

Huurprijs € 45,- per m² per jaar (exclusief BTW) Type bedrijfsruimte Speciaal pand Bedrijfspand Object Grootschalige bedrijfsgebouw, voorheen in gebruik geweest als expeditiegebouw bij PostNL. Door de markante architectuur en specifieke indeling is het gebouw voor zeer veel doeleinden geschikt. Locatie Gelegen op de Westelijke Spoorzone, op korte afstand van de nieuwe grootschalige kantorenlocatie ‘het Paleiskwartier'. Goed bereikbaar gelegen tegenover de Brabanthallen en op loopafstand van het NS Centraal Station en tevens is het pand goed bereikbaar voor vrachtverkeer

Voorzieningen / oppervlakte Het gebouw voorziet in een uitstekende klimaatbeheersing en vele interne voorzieningen. Het sousterrain van het gebouw kan dienen als bedrijfsruimte en is ca. 4.023 m² groot. In deze kelder is er tevens een grote fietsenberging van ca. 528 m² aanwezig. De begane grond is in gebruik bij PostNL Sortering en Transport. Op de eerste verdieping van het gebouw is ca. 755 m² beschikbaar en kan via de centrale ingang (trappenhuis en liften) bereikt worden. Op de tweede verdieping is er 4.153 m² bedrijfsruimte beschikbaar en tevens ca. 411 m² kantoorruimte, ook deze ruimte is goed bereikbaar via de trappenhuizen en liften. De bedrijfsruimte is tevens gedeeltelijk indeelbaar als kantoorruimte, dit d.m.v. plaatsing van scheidingswanden. Ook de derde verdieping is goed bereikbaar via trappenhuizen en liften en is ca. 1.250 m² groot.
Op eigen terrein zijn circa 160 parkeerplaatsen aanwezig. 

Bestemming In nader overleg met de gemeente ‘s-Hertogenbosch dient de gewenste bestemming aangegeven te worden.

Huurprijzen Huurprijs kantoren: € 107,- per m²/jaar excl. BTW.
Huurprijs bedrijfsruimte: € 45,- per m²/jaar excl. BTW.
Huurprijs kelder € 27,- per m²/jaar excl. BTW.
Parkeerplaatsen : € 545,- p.p. per jaar

Bijzonderheden De ruimte voor de fietsenberging wordt naar rato verdeeld over het gehuurde oppervlak. Op de tweede verdieping is er een mogelijk tot uitbreiding van de kantoorruimte d.m.v. plaatsing van scheidingswanden op de bedrijfsvloer.

Aanvaarding In overleg.

Voorbehoud Goedkeuring directie PostNL Real Estate.

Meeùs 's-Hertogenbosch
Telefoon:
073-6869686
Fax:
073-6133095
E-mail:
info.denbosch@meeus.com

N.B. Deze informatie wordt uitsluitend vrijblijvend aan meerdere geïnteresseerden aangeboden en is uitsluitend bedoeld voor het uitlokken van een reactie. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod of aanbieding wordt PostNL Real Estate niet gebonden, ook niet voor het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand na overeenstemming over alle uitgangspunten en derhalve ook op ondergeschikte punten en na akkoord van de directie van PostNL Real Estate.

PostNL