Parallelweg 21-24, Den Bosch 5223 AL

Indicatieprijs Herontwikkelingslokatie, prijs n.o.t.k. Type bedrijfsruimte Speciaal pand Herontwikkelingsproject Object Totaal terrein 23.564 m². Voormalig expeditieknooppunt met postkantoorruimte, kantoren, overige bebouwing, ondergrond, erf en omliggende terreinen. Kadastrale aanduiding

Gemeente: ´s-Hertogenbosch
Sectie: I
Nummers: 

2553 groot 1.370 m² erfpacht tot 2078
2554 groot 17.800 m² erfpacht tot 2078
2556 groot 4.394 m² eigendom

Ligging en bereikbaarheid Het object is gelegen ten noorden van industriegebied Wolfsdonken en ten westen van het spoorwegtracé Eindhoven/Utrecht. Het object is zowel met eigen- als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Belangstelling Het behelst hier een van de grotere objecten van PostNL Real Estate. Belangstellende bedrijven voor de koop van dit object kunnen, desnoods gezamelijk, na het overleggen van de bedrijfsinformatie op het gebied van projectontwikkeling en het geven van inzicht in hun kredietwaardigheid, verdere uitgebreide informatie verkrijgen bij de heer Nikaj van Hermon.

Koopovereenkomst Standaard koopovereenkomst PostNL Real Estate.

Voorbehoud Goedkeuring directie PostNL Real Estate.

PDF Download
Download

Download projectinformatie
in PDF formaat

Nikaj van Hermon

Nikaj van Hermon
Telefoon:
088-86 87 891
Fax:
-
E-mail:
nikaj.van.hermon@postnl.nl

N.B. Deze informatie wordt uitsluitend vrijblijvend aan meerdere geïnteresseerden aangeboden en is uitsluitend bedoeld voor het uitlokken van een reactie. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod of aanbieding wordt PostNL Real Estate niet gebonden, ook niet voor het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand na overeenstemming over alle uitgangspunten en derhalve ook op ondergeschikte punten en na akkoord van de directie van PostNL Real Estate.

PostNL