Diepenveenseweg 1, Deventer 7413 AK

Type Speciaal pand Herontwikkelingsproject Object Het post- en bestelkantoor, ondergrond, parkeerterrein en erf gelegen aan de Diepenveenseweg 1 te Deventer. Object Het post- en bestelkantoor, ondergrond, parkeerterrein en erf gelegen aan de Diepenveenseweg 1 te Deventer.

Informatie PostNL heeft aan CBRE de opdracht verleend om voor een deel van de verkoopportefeuille de verkoopactiviteiten te begeleiden. Dit object maakt onderdeel uit van deze portefeuille en voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met CBRE.

Ellen Coule

CBRE

Ellen Coule
Telefoon:
06-11950627 / 020-6262691
Fax:
--
E-mail:
ellen.coule@cbre.com

N.B. Deze informatie wordt uitsluitend vrijblijvend aan meerdere geïnteresseerden aangeboden en is uitsluitend bedoeld voor het uitlokken van een reactie. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod of aanbieding wordt PostNL Real Estate niet gebonden, ook niet voor het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand na overeenstemming over alle uitgangspunten en derhalve ook op ondergeschikte punten en na akkoord van de directie van PostNL Real Estate.

PostNL