Rigtersbleek-Westend 1, Enschede 7521 RC

Indicatieprijs € 1.590.000,-- k.k. Type bedrijfsruimte Speciaal pand Herontwikkelingsproject Object Het betreft een modern vrijstaand bedrijfspand met bedrijfsruimte, kantoren en nevenruimten, thans in gebruik als post-sorteercentrum bij PostNL. De totale perceelsoppervlakte bedraagt 10.137 m², waarvan 3.245 m² b.v.o. bebouwd. De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt circa 3.148 m² v.v.o en bestaat grotendeels uit bedrijfsruimte (circa 1.810 m²), kantoor- en nevenruimten (circa 1.116 m²) alsmede een grote overdekte fietsenstalling. Informatie

PostNL heeft aan CBRE de opdracht verleend om voor een deel van de verkoopportefeuille de verkoopactiviteiten te begeleiden. Dit object maakt onderdeel uit van deze portefeuille en voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met CBRE.

http://postnlportefeuille.cbre.nl/objecten/2644/te-koop/enschedeEllen Coule

CBRE

Ellen Coule
Telefoon:
06-11950627 / 020-6262691
Fax:
--
E-mail:
ellen.coule@cbre.com

N.B. Deze informatie wordt uitsluitend vrijblijvend aan meerdere geïnteresseerden aangeboden en is uitsluitend bedoeld voor het uitlokken van een reactie. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod of aanbieding wordt PostNL Real Estate niet gebonden, ook niet voor het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand na overeenstemming over alle uitgangspunten en derhalve ook op ondergeschikte punten en na akkoord van de directie van PostNL Real Estate.

PostNL