Kruisweg 636, Hoofddorp 2132 CJ

Indicatieprijs € 4.800.000,- k.k. (herontwikkelingswaarde) Type bedrijfsruimte Speciaal pand Herontwikkelingsproject Object Prima herontwikkelingslocatie (A1 en winkelgebied), gelegen op de hoek van de Kruisweg en de Nieuweweg, één van de hoeken van het kernwinkelgebied. Koninklijke PostNL B.V. heeft de activiteiten ter plaatse gestaakt op 1 april 2009. Het object is thans in gebruik gegegeven bij Camelot beheer B.V. via kort lopende beheersovereenkomsten. Kadastrale aanduiding Gemeente Haarlemmermeer Sectie L Nummer 7638 Groot 17 are 45 centiare (1.745 m²)
Objectomschrijving De begane grond bestaat thans uit een postkantoor met kantoorruimte, postbussenruimte, met aan de achterzijde de los- en laadruimte ten behoeve van het op de verdieping gelegen bedrijfsruimte. Tevens zijn er op de verdieping enkele kantoorruimten, een kantine en sanitaire ruimten aanwezig.
Oppervlakten: Begane grond 672 m²; Overkapping begane grond 344 m²; Verdieping 1.124 m²; Fietsenberging 82 m²; Parkeerplaatsen eigen terrein 15 stuks.

Ligging en bereikbaarheid Het object is op goede stand gelegen. De bereikbaarheid met zowel openbaar- als eigen vervoer is goed. Langs de openbare weg is er betaald parkeren, en er zijn ca. 15 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens is er nu een tijdelijk openbaar parkeerterrein tegenover het gebouw. Na verloop van tijd zal hier een ondergrondse parkeervoorziening worden gerealiseerd.

Bouwjaar 1983.

Aanvaarding In overleg.

Levering Het object wordt bij aanvaarding leeg en ontruimd geleverd.

Bestemming Het object valt onder het vigerende bestemmingsplan “Hoofddorp Centrum 2000”. De bestemming is Centrumvoorzieningen. Hieronder vallen: woningen, winkels en overige consument-verzorgende dienstverlening, kantoren met baliefunctie, horeca, maatschappelijke voorzieningen en parkeervoorzieningen. Op 10 december 2008 is een Stedenbouwkundig Plan Van Eisen vastgesteld. Hierin worden de mogelijkheden weergegeven omtrent onder ander het bouwvolume, parkeernormen, transparantie van de gevels etc. Klik hier om het SPVE te downloaden. Koper dient e.e.a. zelf te verifiëren.

Milieuaspecten Bodemverontreiniging en de aanwezigheid van asbest zijn bij verkoper niet bekend.

Voorbehoud Definitieve goedkeuring van de directie van PostNL Real Estate.

Koopovereenkomst Standaard koopovereenkomst van PostNL Real Estate inclusief anti-speculatiebeding.

PDF Download
Download

Download projectinformatie
in PDF formaat

PostNL Real Estate
Telefoon:
088-86 87 881
Fax:
--
E-mail:
info.realestate@postnl.nl

N.B. Deze informatie wordt uitsluitend vrijblijvend aan meerdere geïnteresseerden aangeboden en is uitsluitend bedoeld voor het uitlokken van een reactie. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod of aanbieding wordt PostNL Real Estate niet gebonden, ook niet voor het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand na overeenstemming over alle uitgangspunten en derhalve ook op ondergeschikte punten en na akkoord van de directie van PostNL Real Estate.

PostNL