Raadhuisstraat 29, Panningen 5981 BA

Indicatieprijs € 995.000,-- k.k. Type Speciaal pand Herontwikkelingsproject Object Het voormalig post- en bestelkantoor aan de Raadhuisstraat 29 te Panningen. Objectomschrijving Het voormalig post- en bestelkantoor, gebouwd in 1969, bestaat uit 1 bouwlaag en een ruim achterterrein met fietsenberging.

Kadastrale informatie Kadastraal bekend gemeente Helden, sectie G, nummer 1087, groot 1.472 m².
Ligging en bereikbaarheid Het object ligt aan één van de drie invalroutes naar het centrum van Panningen. Het grenst aan de voorzijde aan een winkelstraat (Raadhuisstraat) en aan de zijkant en achterzijde (Patersstraat) aan woningen.

Erfdienstbaarheden Er zijn geen erfdienstbaarheden.
Bouwjaar 1969

Aanvaarding In overleg.

Levering Het registergoed wordt geheel vrij van huur en gebruik en in de huidige staat geleverd.

Bestemming Het perceel Raadhuisstraat 29 te Panningen is gelegen in het bestemmingsplan "Panningen" en heeft de bestemming "Dienstverlening". In de binnenkort vast te stellen “ontwikkelvisie Centrum Panningen 2020” is de locatie van het postkantoor aangewezen als herontwikkelingslocatie.

Herontwikkeling De gemeente heeft aangegeven te denken aan een winkelfunctie op de begane grond en wonen op de verdiepingen. Aan de overzijde zal een soortgelijke ontwikkeling met 4 bouwlagen worden gebouwd. Voor de Koninklijke PostNL B.V. locatie ziet de gemeente ook mogelijkheden voor een dergelijke ontwikkeling. Partijen dienen e.e.a. zelf bij de gemeente te verifiëren. Gemeente geeft aan dat er vooral behoefte is aan startersappartementen (vanwege de noodzaak de jeugd aan Panningen te binden) en is grote voorstander van ontwikkelingen met een duurzaam karakter.

Milieuaspecten Bodemverontreiniging en de aanwezigheid van asbest zijn bij verkoper niet bekend.

Voorbehoud Goedkeuring van de directie van PostNL Real Estate B.V.

Koopovereenkomst Standaard koopovereenkomst PostNL Real Estate (inclusief anti-speculatiebeding en volumewinstdelingsclausule).

PDF Download
Download

Download projectinformatie
in PDF formaat

Philippe Knobbe

Philippe Knobbe
Telefoon:
06-518 164 95
Fax:
088-86 87 883
E-mail:
philippe.knobbe@postnl.nl

N.B. Deze informatie wordt uitsluitend vrijblijvend aan meerdere geïnteresseerden aangeboden en is uitsluitend bedoeld voor het uitlokken van een reactie. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod of aanbieding wordt PostNL Real Estate niet gebonden, ook niet voor het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand na overeenstemming over alle uitgangspunten en derhalve ook op ondergeschikte punten en na akkoord van de directie van PostNL Real Estate.

PostNL