Dijnselburgerlaan 4-6, Zeist 3705 LP

Indicatieprijs € 2.395.000,-- k.k. Type kantoor-/bedrijfsruimte Speciaal pand Bedrijfspand Object Het betreft een PostNL businesspoint en postsorteercentrum uit 2001 op een zeer ruime kavel (zichtlocatie) op het bedrijventerrein Dijnsselburg in Zeist. Informatie

PostNL heeft aan CBRE de opdracht verleend om voor een deel van de verkoopportefeuille de verkoopactiviteiten te begeleiden. Dit object maakt onderdeel uit van deze portefeuille en voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met CBRE.

http://postnlportefeuille.cbre.nl/objecten/105/te-koop/zeistEllen Coule

CBRE

Ellen Coule
Telefoon:
06-11950627 / 020-6262691
Fax:
--
E-mail:
ellen.coule@cbre.com

N.B. Deze informatie wordt uitsluitend vrijblijvend aan meerdere geïnteresseerden aangeboden en is uitsluitend bedoeld voor het uitlokken van een reactie. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod of aanbieding wordt PostNL Real Estate niet gebonden, ook niet voor het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand na overeenstemming over alle uitgangspunten en derhalve ook op ondergeschikte punten en na akkoord van de directie van PostNL Real Estate.

PostNL