Over PostNL Real Estate

PostNL Real Estate is de corporate Real Estate afdeling van PostNL. Wij beheren de vastgoed portefeuille van PostNL die in Nederland circa 200 panden behelst (circa 900.000 m²).


Wij zijn PostNL. Wij verbinden voor onze klanten de fysieke en online wereld. Zo verzorgen we de communicatie tussen mensen en bedrijven. Op een gemiddelde dag bezorgen we in heel Nederland 550.000 pakketten en 10 miljoen brieven. We bieden steeds meer nieuwe diensten door combinaties van slimme netwerken, digitale toepassingen en juiste communicatiekanalen. Hiermee willen we het dagelijkse leven voor onze klanten gemakkelijker maken.
Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf beschikken we over het grootste en modernste netwerk voor brieven, pakketten en e-commerce in de Benelux. Daarnaast zijn we actief in Duitsland en Italië. Bij PostNL werken in totaal meer dan 49.000 mensen. In 2015 bedroeg onze omzet bijna € 3,5 miljard.

Deze website is bedoeld om het aanbod weer te geven van panden die PostNL Real Estate te koop heeft.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het kopen van een object, kunt u contact opnemen met de contactpersoon die vermeld staat bij het betreffende object. Deze persoon kan u verder informeren en/of gewenste aanvullende informatie verstrekken.
Wij streven er naar een informele en serieuze relatie op te bouwen waarbij transparantie, betrouwbaarheid en efficiëntie hoog in het vaandel staan.

Hieronder treft u de contactgegevens aan van de medewerkers van PostNL Real Estate die betrokken zijn bij de verkoop van panden. Ook staan hieronder de contactgegevens van personen die namens PostNL Real Estate actief zijn in de vastgoedmarkt.

Naast het verkopen van gebouwen heeft PostNL Real Estate ook de gebouwen van PostNL in beheer en realiseert zij o.a. de nieuw gebouwde en te bouwen Pakketten sorteer en distributiecentra voor PostNL. Als onderdeel van het MVO beleid van PostNL streven wij ernaar om gehuisvest te zijn in Groene Gebouwen.

Voor meer informatie over het nieuwste groene gebouw met een BreeamNL certificaat Excellent klik hier

Groene gebouwen

NLI Nieuwegein

NLI Nieuwegein

Sorteercentrum PostNL Pakketten
Tel: 088-8687881 info@realestate.nl

Management en Ondersteuning

Erna Meijer

Erna Meijer

Directeur Group Procurement, Real Estate & Facilities
Tel: 088-8687881 erna.meijer@postnl.nl
Nikaj van Hermon

Nikaj van Hermon

Directeur Transacties
Tel: 088-8687891 nikaj.van.hermon@postnl.nl
Kees Plugge

Kees Plugge

Manager Finance
Tel: 088-8687881 kees.plugge@postnl.nl
Angelique Ebenau

Angelique Ebenau

Medewerkster Transacties & Finance
Tel: 088-8687888 angelique.ebenau@postnl.nl

Transactiemanagers

Peter van Hien

Peter van Hien

Transactiemanager
Tel: 088-8687893 peter.van.hien@postnl.nl
Philippe Knobbe

Philippe Knobbe

Transactiemanager
Tel: 06-51816495 philippe.knobbe@postnl.nl
PostNL